Tuesday, May 28, 2013

Cuti-cuti Part 4

kami terhutang budi kat ahdek manis sorang ni dgn asben..ni kali ke2 kami bercuti sama..sebelum ni dekat melaka masa cuti raya taun lepas..dia la yang bawa kami jalan2 kat legoland..tunjuk arah ke hotel kami..kira macam pemandu pelancong kami plak..hihi..then malam pertama di johor diaorg bawa kami makan ayam penyet..memang best..mama tak ingat nama restoran tu..mlm tu baru la nampak kyra dgn harith main sama2..fiyya join kejap je lepas tu berkepit dgn papa




ikutkan ari kami pegi hello kitty arin nak join juga siap plan nak amik cuti tapi dia plak kena panggil kerja aritu..pagi2 arin whatsapp ajak pegi makan malam ni..kesahnya asben dia tak puas ati sebab malam pertama tu papa yang bayar..asben dia kata patutnya dia yg belanja sebab tuan rumah kan..malam tu diaorg amik kami kt hotel..kononnya nak bawa mkn kt stulang skali tutup..bawa ke benafee village..kami agak segan sebab takut menyusahkan diaorg nak plak diaorg baru balik keja kan..


yg tak tahan ayat asben arin bila kejut anak dia " harith cpt bangun nak jupe bakal tunang".. percaya tak mama hanya jupe arin dan asben dia 2 kali je..selebihnya kami hanya bersembang di fb or whatsapp..hanya di alam maya mengeratkan kami..hopefully Harith suka buku yg papa pilihkan tuk harith ye..

balik dari dinner bersama arin sekeluarga sempat la budak2 ni layan lego dulu sebelum naik bilik..kyra nampak funfair tapi papa tk nak singgah sebab penat tak hilang lg plus esoknya nak travel balik sg buluh kan..buat arin, terima kasih atas layanan kepada kak eja sekuarga..nanti datang kl uols plak tetamu kami ye..ade rezeki kita jupe lagi



6 comments:

With Julia said...

Hehehe kelakarlah asben akak ckp cpt bangun nk jumpa bakal tunang hehheheh...best yer jln2 kt legoland ada saudara yg tnjuk jln mcm2... :)

Mama Damia said...

julia:bkn asben akk lor..asben kawan akk tu..hihi

Mama Damia said...

julia:bkn asben akk lor..asben kawan akk tu..hihi

UMIE SUE said...

AKAK JOM TEMPAH HEADER NGAN SUE
JUST RM5 DAN RM3 JE

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2013/05/header-murah-rm3-dan-rm5-sahajacepat_28.html

With Julia said...

Hahahha...tetiba terconfuse....ruper2 asben kwn akak ye...hahahha sory2....cpt sgt membacanya :)

ashra said...

Bestnyeeeee...da sampai da legoland...
Kitaorang tak lagi..hehe.padahal kg kat jb je