Thursday, July 9, 2015

Rindunyaaa..

Assalammualaikum..dah dkt 2thn kot blog ni bersarang..dari anak 2 org dah jadi 3org.. si kecik pn dah nak masuk 10bln..cpt btl masa berlalu..Alhamdulillah dikurniakan oleh Allah seorang lagi cahaya mata pd bln 9 taun lepas.. Dhafiy Syadzwan

salah satu sebab dunia blog dilupakan seketika..masa 24jam seakan2 tak cukup utk diriku..focus kat baby yg semakin melasak..focus ke kyra yg taun dpn dah nak masuk darjah 1..fokus ke tatawa sblm kenal dunia persekolahan..focus kt biz on9 yg suam2 kuku  tu. rindu nk bw blog kawan2,rindu nk komen kt blog diaorg..


meh banje sekeping gambar adik afiy..hero kesayangan papa,mama dgn kakak2..kalau ade yg tnya ckp ke3 org...jawapan ku..buat masa ni ckp la dl..3 org pn buat ku kelam kelibut dirumah..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)