Wednesday, July 10, 2013

My Barbie Pink Shoes

malas nak citer panjang sebab last month mama ade cite pasal kyra ade amik gmbr pakai costume barbie time expo kat the curve..ala yg beli barang rm80 ke atas free costume,mekap n 1pc gmbr tu..lama juga la gambar tu nak dapat..4minggu baru siap ..padahal gmbr 5 keping je..free 1pc tp kitaorg tmbh lg 4pcs..so total damage aritu lebih kurang rm210 tak silap..kalau tau kan amik je pakej kt ilovediscount tu rm188 free album lg..free photobook..tp takpe la sesekali blh la kan..gembirakan ati dia..mmg dia ni teringin bebenor nak jd princess,nak mekap2 so aritu kasi peluang la kat dia

meh layan gambar2 anak dara mama sorg ni ye...







4 comments:

D Yatie said...

Alololo. Comel. Agak2 Arissa nanti gitu jugak kot ye? Hahaha.

Haslinda Sadiken said...

wahh..comel..comell..dh boleh hantar gambar kt agensi nie :)

mama ila said...

comel!!! memang betul2 princess nie...

ashra said...

Chumel.. kalu ada contest..leh bg gambo ni.sure menang.hehe