Friday, July 5, 2013

Cafe D'manggis steamboat n grill

rabu aritu adik mr papa call minta mama booking D'manggis sabtu ni...adik papa lg sorg nak banje makan sempena hari lahir dia..disebabkan kami yg tinggal berdekatan dgn tempat tu so kitaorg la kena urusakan bab2 booking..semalam mama dengan adik bongsu papa tu buat kira2 berapa org yg pergi..bayangkan adik beradik papa 10 org..cuma 2 org je tak dpt menghadirkan diri..so cmpr anak,menantu dan cucu total yg hadir 59 org..

yg mama suka dgn family papa ni diaorg sepakat..klu ade kenduri kendara ke blh katakan semuanya berkumpul..ni nanti raya diaorg berkumpul kat penang..ok balik pada topik..mama cal la anak sedara owner d'manggis..mmg senang deal dgn dia..siap tnya nak pa system tak..klu nak diaorg akan sediakan..bila tanya kena bayar ke..free katanya..lg la diaorg ni suka..dan lagi best mama try la minta diskaun..so dapatla utk dewasa rm23.50 kalau tak rm25..warga emas dengan anak2 dr umur 4y -12 y rm12 sekepala..family papa ni mmg suka mkn kat D'manggis..kitaorg la yg ajar..sebab tmpt dia selesa dan sedap..tmpt grill pn besar tk mcm setengah tmpt tu kecil..

ptg nanti nak ajak papa pg bayar deposit dulu..yelah maybe diaorg tkt last minute kitaorg tk dtg kot..



2 comments:

Adlin Mohamad said...

murah la eja 23++ kat area Kl ni satu kepala 28++

With Julia said...

D'Manggis...weeeeeee nama versatile sungguh...best kan wat gathering family :)...lama lah umi Qi x buat gathering :( serius tau sedih semua saudara jauh