Thursday, October 20, 2011

It's a girl


malam tadi mama g klinik..tak sedap badan rasanya..satu ari melepek baring dalam bilik nasib kyra ok je main laptop ngn tablet dia..sambil2 tu minta la doc scan..nak confirmkan..last month scan Dr Aniza kata macam girl..mlm td Dr Aniza pn confirmkn girl..nampak clear..takpela girl pn girl la..janji baby inside mama sihat2 je kt dalam..

Nama maybe kekalkan Damia yg belakang tu papa akan cari..sbb time kyra dulu mama yang bubuh nama..bila tnya kyra nak letak nama adik ape..dia jwb "syakira"..tu nama awak la mana leh letak lg...last2 dia cakap "angry bird"..amekaw pengaruh angry bird pnya pasal..bantai gelak papa ngn mama dalam keta..

p/s:dalam keta siap tanya papa agak2 kerinting lagi ke???kalau ikt genetik family papa mmg ramai kerinting..

16 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

kalau kerinting lg mmg comel lah..ssh tau eja nk dpt rambut mcm tu..ms peknenkan marissa atul mmg nk rambut dier kerinting tapi xdapat gak..

Mama Likha said...

girl jugak ?? hihii... terima jelah....kan... damia angry birds hahaha.. apa lah kyra ni !!

haaaa ape lgi.. joms sogo !!!

ashra said...

betul tu eja.girl atau boy tak kisahkan,asalkan semuanya selamat.lagi2 kita pernah ada kes.

hubby saya pun kata,die tak kisah kalu takdirnya semua anak girl..pengalaman lalu cukup buat kita bersyukur dgn apa dapat skang kan..

hehe.saya rasa,saya pun girl gak ni...dalam sembunyi2 die baby,tak nampak tanda2 ada bebird.hehe..

♥ Wina ♥ said...

woweee Kyra junior lagi! am so happy for you eja

xpe kalau rambut curly macam Kyra pun comel sgt :-)

eliyaezlinalias said...

besh besh besh! leh la akak tumpang gegirl eja kannn!

Mama Kyra said...

atul:tulah tp tingin juga nak srang yg rambut lurus..hehe..klu ikt belah papa dia mmg ramai curly ni..

Mama Kyra said...

mama likha:wah mau cargas ke sogo terus nampak..hihi..tulah tk sesuai betul nama Damia Angry bird

Mama Kyra said...

ashra:betul tu..pgalaman lalu buat kita jd tk kisah sgt jantina kan..janji bb inside sihat n selamat melahirkn bb..

ashra rs girl ye..girl la tu klu scan slu tk nmpk..klu boy 4bln dh nmpk..tkpela janji baby sihat kan..

Mama Kyra said...

wina:tq dear..tulah weols pn akn kerinting juga..gen blh papa dia kuat..hihi

Mama Kyra said...

kak el:blh je kak el..:)

kakchik@ella said...

waaa .. girl yg ke 2.

Naz Nur Nhazzla said...

suka suka suka...nak gugrl rambut tinting

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

meramaikan lg geng ting ting.. tunggu bb irah ni rambut dia ting ting tak..

Mama Kyra said...

KC:yup girl yg ke 2..

Mama Kyra said...

naz:ape lg proceed yg ke3 cpt..hehe..

Mama Kyra said...

hazlina:nti tk lama leh nmpk dah bb irah tinting ke tk kn..