Thursday, October 6, 2011

Celik IT

salah satu sebab papa decide bl tablet kat kyra ialah bl mama or papa guna lappy dia selalu rebut..kekdg tensen ngn cik tinting sorang ni.selalunya dia msti klik skype..kot2 mama natt dia online..bl online slagi mama natt tak angkat dok cal jelah keja dia..kekdg risau juga takut kacau besan mama kt sana..dah la perbezaan waktu kita 2jam..skrg dah 3jam..so mama selalu ckp kt natt jgn lupa offline skype dia tu..skrg dah ade tablet..mama natt nak cakap dgn dia pn tk pandang..ralit main tablet.yg best dia ngn adam sama2 tunjuk tablet masing2..mama siap ckp kt mama natt..nti mama create akaun skype tuk kyra..sng dia nk videocal...haha


pastu bila mama sibuk berfacebook dia sibuk nak fb juga..siap penah cakap "mama,pi sikit..yaya nak febook"..klu time tu mama tengah chatting ngn kawan2 mmg angin jelah..bukan ape pn dia sibuk nak main game zuma kt fb..papa kata ajar la lagi..huhu..pastu dia suka main angry bird kt lappy..besenya dia main tak sampai la setengah jam..sbb dia cpt jemu..


lagi satu dia suka tengok u-tube..walhal dah selalu tgk kt cd2 kartun dia tu..ttp nak tgk juga kt lappy..papa kata nasib la..klu anak celik it ni..huhu

6 comments:

eliyaezlinalias said...

eh xpe...sok da besar xyah kuar blnja anta kelas komputer kan..
pastu bila kawen leh rqst laptop epel sebijik wt hantaran! hehehehe

MaMa aDaMaQiL said...

Tulah menantu mama yg sorg..hehe mama ni name je dok umah tp keje xpenah sudah..tu yg kdg kyra call mama xngkt tp kdg xperasan sbb pntg lepa ipong mama bdk2 ni kompem cilok..huhu

Mama Kyra said...

kak el:Harus!!!dah minta kat besan ku laptop sebiji..hahaha

Mama Kyra said...

natt:ginila housewife cm kita..keja tk penah abis kn..

kakchik@ella said...

Millenium Child gitew ler. Zaman KC dulu, main teng .. teng jer. Hihi.

Mama Kyra said...

kc:samala..zaman mama dl main batu seremban je..hihii