Wednesday, October 5, 2011

Dating wif Mama Ztee n Likha

Last week mama bw kyra pegi dating ngn Mama Ztee dan Likha kt Jusco Bukit Raja..dah lama tertangguh projek kitaorg ni..bape bln yg lepas kitaorg penah plan nk bawa anak2 pegi Aquria..skali mama morning sickness la plak..

jupe je kami terus p lunch kt Mc Donald..mula2 jupe kyra ngn likha malu2 kucing..pastu dah mula nak sembang..tapi....kejap je..pastu macam2 aksi diaorg buat..pening kepala mama2 dibuatnya..dah mkn suma tak tau nak bw pegi mana..yelah JJ bukit raja mana ade tmpt best sgt tuk budak2..kitaorg decide pegi MPH..layan la aksi diaorg pilih2 buku..dapat sorang satu majalah mickey mouse senyap kejap...




mama ngn mama ztee masuk poney..saje cuci2 mata..tp bukan stakat cuci mata..cuci wallet juga..haha.bl kan diaorg berdua baju yg sama.dalam butik poney tu masing2 dah buat hal..dua2 nangis..aduh mama2 nak soping pn tak senang ngn diaorg ni..keluar dr Poney kasi diaorg ber2 isi tangki dulu..smbil baca magazine mickey td..



dah masing2 cukup rehat,tangki pn dah penuh bw la jalan2 kt dalam JJ plak..bw g tempat toys..usik sana sini..belikan satu sorang puzzle barney..jgn tak tau dua2 ni punya minat yg sama..Barney dan Mickey Mouse..dah alang2 kt JJ tu mama beli la warmer tuk baby inside..time tu ade sale..smpt juga la mama amik pakej photoshot tuk kyra..likha moody time tu..ngantuk..

dah penat merayap..mama2 pn dah penat..decide nak balik..seronok sbb akhirnya berjaya pegi dating ngn mama likha..next plan nak bw diaorg pegi waterpark plak..hopefully jadila..kyra balik uma..sibuk cite kt papa dia..jupe kawan,jupe mama titi,likha..klu dulu asik sebut mama natt sekuarge je..skrg dah tmbh 2 nama..:)

2 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

Dating ngn mama natt dln skype je...ni time dh lari ckit mkin pyh nk skype time yg sesuai..huhu

Mama Kyra said...

a'aa la mama natt..skrg ni dh beza 3jam..mama bgn mama natt bz msk..mama msk mama natt on9..huhu