Monday, March 21, 2011

frust gila...

mama sgt2 frust..huhu.penat2 je google..bincang2 ngn suhaida duit pn dh bank in kt dia..alih tkleh buat..sbb mama tnya kat kfc manager dia kata tk blh sbb kena ketuk paku kn..huhu..klu buat kt uma msti dpt kn..frust gila mama..ke ade idea lain ek tuk pasang banner ni..ade idea tak kawan2..klu tk mama just cr belon mcm ni jelah..

gmbr dr google

14 comments:

Mummy Irish@honey said...

adehh! nak bgi idea pun xleh sbb hny tahun ni la bru nak rse kak..tu pun xtau r nak wat cner...entah2 potong kek jew pun..ekekke...

Farah Shamsudin said...

mcm tu pn ok je..

Mama Kyra said...

haniey@tgu dia fhm ape tu besday pn ok haniey..nti jd cm kyra spjg majlis meragam...

Mama Kyra said...

farah@mcm tu cmne..banner tu yg tkleh buat..sbb nti nk sgkt kena ketuk paku..klu kt uma tk kisah sgt kn nk ketuk2 ni..

Mama Likha said...

ohhh eja. klo tempek jer ngan selotep pun tkleh ke... tp mmg lah klo bt kt kfc ke mcd ke byk pantang larangnya

Tina Othman said...

takde idea..tapi auntie tina nak g party tu boleh tak hehehe *dgn muka tak malunya*

Mama Kyra said...

ztee@klu nk buat kt uma rsnya tk smpt kot nk bl2 brg goodies lg,sbb tu decide kfc..ms dh suntuk kn..

Mama Kyra said...

untie tina nk dtg ek...nti kyra suh mama ajak ye..hehe.

Nyonya Mansor said...

Mama Kyra...Mama Leen nk g jugak...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

eja pakai double tape tkleh ke..cantik kalau buat cam ni...lin pun buat b'day kyra kat umah just pakai banner je kot belon2 tu tk tau tempat tu ada sediakan ke tk..

Mama Kyra said...

untie leen nk dtg ek..bw hadiah besar ye tuk kyra..hehe

Mama Kyra said...

Lin@double tape tahan ke..sbb tkt tk smpi 10minit dh jth..eh msk lin yg kepala minnie tu ke tmpl ngn double tape

Wina Momma Kira and Akil said...

bday Kira dulu pun buat kat KFC tp wina x buat banner semua tue..wina just beli balloon pink & suruh dorg pasang sbb KFC xde balloon pink

eja pakailah double tape yang kuat ckit..rasanya boleh kot sbb banner xdelah berat sgt kan??

Mama Kyra said...

reben tu ok ke letak double tape??nti mlm nk kuar la cari double tape yg kuat..eja suruh suhaida tu hold dl..jgn buat lg..