Thursday, March 17, 2011

birthday kyra dh dkt...


mama tk stat ape2 pn lg tuk besday kyra tahun ni..klu ikt taun lepas dr bln 12 mama buat psiapan..nak buat cmne..aritu morning sickness..mood nk soping pn tkde..sian ank mama..tp mama dh survey2 kek n tema tuk kyra..
maybe kali ni mama nak buat theme minnie mouse..dh survey kek2 yg menarik...ade 2 cth yg mama suka..msh dlm pbincangan lg..


 sumber google

Banner lak mama berkenan yg ni..simple...yg pndk sesuai ngn theme yg mama nk..dh tnya ngn yg pernah dok satu kem ngn mama dia leh tlg buat ke tk...minta2 ida leh buat tuk kyra..ida ni jenis kreatif orgnya..
 sumber:google..

pakaian kyra plak mama just bl tutu ngn tshirt je..igt nk cr yg len..tshirt yg wana putih pastu ade gmbr minnie mouse..sape tau blogshop mana yg reti buat tshirt tu ek...ms dh suntuk ni..huhu

 tgk ank dara mama try test tutu dia..

mama buat bj ni time g motherhood expo aritu..

kali ni maybe tk buat kt uma..sbb thn lepas smpi dmm..penat tk igt..yelah semuanya mama buat sorang..dok bincang2 ngn papa..maybe buat kt kfc kot..yelah kyra suka sgt kfc tp kira private party la..family papa aje dh ramai kt sini..kawan mama 3,4 org je maybe yg mama ajak..sory ye klu sape2 terasa ati nti..photographer pn dh settle..kitaorg amik ngn ank sedara papa..sape2 yg cr photographer leh la try ngn dia..Hakim

8 comments:

Mama Likha said...

eja, kalau tkd pt undangan pun tkpe. asalkan eja, tiya happy on that day :)

happy beday utk tiya in advance! dr auntie zte n malikha :)


malikha suka sgt minnie mouse tu hekhek.. cantik dah tu eja cake tu, dh tempah lom..? nti org lain tiru dulu kang.

Mama Kyra said...

hehe..dh tmph tp tk tau nk mana satu..mekasih ye untie zte..

nur rabiatul adawiyyah said...

it's ok kalau tak invite kami coz kami faham...adek atul nk wat besday anaknye kat mc'd pon dier ajak yg terdekat je coz dier kate dah ramai..kalau wat kat umah mmg wajib invite kami k...ape pon atul sekeluarga doakan semuanye berjalan lancar:)

tims said...

auntie nak wish besday dulu kat kyra leh tak..Hapy besday kyra..

slam knal dr mama tims..sya folo mamakyra,jom terjah n folow saya..

Mama Kyra said...

atul@yg kawan eja tk confirm lg sape jemput..tk kira lg...asal nk pegang pen je kyra amik..

Mama Kyra said...

tims@thanks ye..nti eja folow blk..

Wina Momma Kira and Akil said...

wina lak x buat party untuk Kira tahun nie sbb Syakil pun kecik lagi kan? leceh...

insyallah tahun depan ade...

hopefully majlis berjalan dgn lancar ye..x sbr nk tgk gambar bday girl dgn tutu dia nanti :-)

Mama Kyra said...

wina@nk tau eja dl berangan if kali ni pregnant boy nk buh nama darwisy syakil...hehe

tkpe tgu syakil besar skt sng sikit..yelah mana nk handle kira lg kn...