Saturday, March 19, 2011

cik tinting g jalan2...

malam smlm mama ajak papa g jln2...kesian kt kyra sbb sejak kitaorg tau heartbeat adik bb dh tkde rs2 2,3 kali je bw dia kuar..tu pn sbb cr brg2 kyra b4 blk ktn...kesian gak kt dia..nasib baik papa on je..so kitaorg just bw kt jj bukit raja..sbb tu je yg dkt..
mula2 msti g tmpt bahagian kanak2..mama igt nk bl berus botol yg span tu..sekali lupa daa nk amik..huhu..bj kt miki plak byk patern lama..niat nk cr legging wana putih tkde..g poney pn tkde..tkpe la ari ahad ni ajak papa kuar la..kyra if pegi jj ni tmpt dia suka bahagian barney..sesekali papa layan la gak ank dara dia nk ape..uolls nk tau ape yg kyra minta???beg sekolah gmbr barney..papa say no..sian kamu ye..hahaha..asal ade barney je kamu nak ek...

korang tgk pnya elok dia seret beg tu...

tk ckp kiri kanan dia pegang..beg dora tu dia kepit kt celah ketiak..yg kt tgn kiri dlm beg tu ade puzzle kayu gmbr barney..

ketiga2 brg dia pgg tu kitaorg letak blk..tknk ajar kyra ape dia nk semua dpt..klu gitu makin nipis la poket papa..mama pn tk tau nape si kyra ni suka gila ngn barney..cd barney bersepah2 kt uma...menangis gak dia..kitaorg pujuk dia ngn gajah..ala gajah yg rm3 naik 5min tu..wajib ok klu g jj..menda alah tu betul2 dpn pintu jj level 1 tu..

 gajah ku lari gagah berani..

pas tu papa bw ank dara dia g donald(mcd)..menunaikn hajat kyra nk donald ms papa dia cal ptg tu..mama order happy meal tuk kyra n tuk papa,spicy chicken deluxe..mama tumpang mkn fries je..smbl2 tu makan nugget kyra..abis budak tu tknk mkn sgt..dia minta roti burger tu kt papa..membazir kn amalan syaitan so mama la tlg abiskn..hehe..bl la nk abis pantang..mcm2 list mkanan dlm kepala ni..
sedap hingga menjilat jari..hehe

kita minum dulu....

so jln2 smlm tkde hasil rembatan...sape kata klu tk soping tk best..bg mama klu window shoping best gak..spend time together bersama papa ngn kyra..lgpn tujuan mama g jj sbb nk redeem bonus..dpt la bauncar rm50..simpan dl..guna time nk ry best..masa tu redeem point plak..lepas la selai 2 bj kyra..

4 comments:

...mommy jue... said...

tunggu masa amal khalisah minta barang pulak.. pasnie bawa g jalan2 harus banyak benda dia capai

nOura~~~ said...

eiuuuu...seronok tgk dia serek beg tu...cute...tp yg lg suka part rambut dia...kyra,kita leh geng sb rambut kita gulung2 :p

Mama Kyra said...

jue:ms tu msti jue ngn hubby pening kepala..kekdg tu selamba dia je buh brg dia capai dlm troli..

Mama Kyra said...

kak noura:tulah tgk kiut..dr bl beg tu beg luggage kt dia..tgu dia sekolah br leh bl beg gitu..akk rmbt curl gak ek..leh geng la..