Sunday, December 25, 2011

Kyra hilang....

mlm ni mama tk leh tdo..tgh menahan sakit..lately ni kerap kena BH..td dh pegi check up n doc kata tu salah satu kesan dr UTI..smbl tu mama tak blh tdo sbb terbayang2 peristiwa kt SACC Mall smlm..serius kali pertama berlaku hal sedemikian..

balik dari check up kitaorg terus g SACC sbb mama nak pegi Anakku..soping sikit barang2 baby yg kecil2 tu..yelah next week papa kan htr mama ngn kyra blk ktn dl..so kena settlekn suma..nti kat kuantan dah pyh nak keluar n nak minta papa belikan sorang2 mmg tak blh percaya...dah abis tu jalan-jalan cari mkn..kyra tau la tmpt makan kena ikut selera dia..dia request pizza hut..skali mama ternampak bata..teringat selipar ngn kasut kyra kena ganti..ntah camne cash mama tak cukup yelah dah berabis kat anakku kan..time tu papa takde..mama ber2 ngn kyra..cal papa..dia tunggu kt tmpt piza..so mama pegi kat dia nak amik cash sikit..mama tinggalkn kyra dgn papa...

tak smpi 5min pun mama pegi sbb kasut ngn selipar dh pilih kan..bayar n terus pegi kat papa..sampai kt papa tgk kyra takde..tanya papa,mana kyra...papa blh kata eh kyra ikut eja masuk dalam..tak perasan ke..ya allah..jantung mama rs nak jatuh..dalam kepala ni dah pikir bukan2..jangan la kyra kena bawa lari ke..mama takdenya nak jln slow motion...jalan laju lupa jap tgh pregnant,perut dok sakit smpi terpeliut..skali nampak budaak pakai baju ijau..sah tu kyra..mama tgk dia nak masuk dlm Bata tu..mama trs panggil dia..tgk muka dia dah pucat..smpi ade couple tu ckp..ingatkan dia sorang2 je tadi..

kyra nampak je mama papa terus dtg peluk cakap yaya cari mama..kat kedai kasut..time kat pizza mama,papa siap ckp pasni kalau mama suh tinggal ngn papa jap kyra duduk ngn papa..nanti org culik kyra potong tangan,potong kaki..serius mmg mama hampir salahkan papa..tak blh ke papa cal bgtau kyra folow mama dr belakang..sbb mama mmg tinggalkn kyra ngn papa dia..tapi nak salahkn papa sorang pn tak blh..tanggungjawab kami  bersama tuk jaga keselamatan kyra..

balik uma nak tido kyra tak nak tido ngn papa..peluk2 mama...cakap mama ilang,,yaya cari mama..mama peluk la yaya...mama siap ckp bukan mama yg ilang..kyra yg ilang..len kali jgn buat cmtu lagi..mama tak blh idup tanpa kyra..klu mama msk blk Bata n dok pilih2 lg kasut mesti kebarangkalian kyra ilang lg lama msti ade..huhu..nasib bek la kasut ngn selipar kyra mmg mama dh pilih,promoter tu dh amik size yg mama minta just minta dia tgu mama gi amik cash..terima kasih ya Allah..n kesan mama bjalan laju dgn terpeliut td mama tgh skt2 kt perut..

9 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

nasib baik xde apa2 ..kyra lin pun petnah cam tu kitaorg kat toy section dia leh ilang pi sebelah..jantung jgn cakap rasa nk tercabut

Mummy Irish@honey said...

OMG!!!! xdpt nak byg!!! selamattttttt xape2 kan....alahaiii

Mama Kyra said...

adlin:sblh tu ok lg..ni dia tgh2 mall cari kitaorg..org dh la ramai time tu..mmg rs cm nk pengsan ank ilang..

Mama Kyra said...

honiey:tulah mujur tkde ape2 blaku kt dia...

Farah Shamsudin said...
This comment has been removed by the author.
Farah Shamsudin said...

aduhai Kyra.. nasib tak hilang terus.. Syukur Ya Allah..lepas ni kena lebih hati2 ye dear.

ashra said...

berdebar dengar cite eja..
anak da besar ni mmg kena lagi aware kan eja..
owh eja da nak balik kg ye..
take care eh.mudahan selamat bersalin nanti ye..

doakan saya juga ye...

Mama Kyra said...

farah:tulah farah nasib tkkde blaku ape2 kt dia..klu tk mmg tk dpt maafkn diri ni

Mama Kyra said...

ashra:a'aa..tp dh nk kena kn..sbb kyra slunya klu g mall mesti dia minta dukung..ni blh plak dia menonong ikt eja dr blkg..

a'aa nk blk ktn sabtu ni..sbb asben dh bz sgt lately ni..tkt dia g pasang cabinet eja skt..