Tuesday, May 24, 2011

rezeki anak ini...

smentara nk tgu gmbr time besday kyra ank sedara papa siap..kita lyn picture hadiah yg kyra dpt sempena besday dia baru..thanks a lot pd yg memberi..semoga Allah memberikn kepada kamu semua rezeki yg melimpah ruah..amin..
mama suh posing dl...

bl suh buat asik gedik..nilah rupanya..hihi

so nilah antara adiah2 dia dpt dr untie2 suma..
mainan doktor tu dr ibu lin dn ayah lan (bff dr zaman poly), teddy bear dr oje (cousin kyra)..yg satu lg tu rsnya cousin kyra juga yg ks..

set bj tu dr Untie Ina(kwn fb n blogger),set dapo dari ayah kerol ngn mama natt(bakal mertua kyra), khemah dr mummy sabrina (bff),bj pink dr along abie n kak nurul (cousin kyra juga..)

bekas makanan barney dr untie Jun (kwn fb dn blogger),tabung dr untie Ila (kwn fb dn blogger) dan menan monkey dr mak atul dan ayah fikri

beg dr kiri tu mama rs dr cousin kyra,yg kanan tu dr untie wani (kawan mama since zaman budak2 lg),album dan pyjama dr Mama Likha (bff mama) dan bantal barney dr Kak El (kwn fb ngn blogger)


sekali lg terima kasih tk terhingga pd kawan2 yg beri hadiah ke kyra..muaahhh..xoxo

6 comments:

Farah Shamsudin said...

rezeki Kyraaa..:)

mummysabrina said...

banyak nyer hadiah kyra dpt...mama xyah beli lagi menan kyra,sok turn adik lak nak men kete2...

Ummi Alesya Sofea said...

byknyer hadiah,hehe...liza dah follow,nnt jemput ke blog liza plk yer.

Mama Kyra said...

mummy farah:alhamdulillah dia sentiasa murah rezeki..

Mama Kyra said...

mummy sabrina:mcm ye ye je adik kyra boy..tgu ku pregnant dl ek..hihi

Mama Kyra said...

ummi alesya:nti kita folow ye..thanks folow blg mama kyra..