Wednesday, May 4, 2011

Jupe MamaIqy

cite ni berlaku mgu lepas.bese la mama ni bab2 update lmbt skt kn..ari rabu aritu mama nmpk status MamaIqy nk dtg s.alam sbb terlibat ngn konvo MSU..terus mama ckp nk jupe ngn Na klu smpt.
so ari jumaat tu msg2 ngn Na..ms tu pn tk confirm lg sbb Na kata tkt Mil dia nk dtg kn..so mama kata tkpe la..nti klu smpt jupe..on the way ke Tesco mama cal Na,nsb dia kata nk pegi Tesco so mama kata jupe kt sana jelah kn.tp disebabkn cik tinting kami sibuk nak makan nasi pinpin (upin ipin) so kitaorg g mkn kt situ dl..
Sampai je cal Na tnya dia kat mana..dia kt kedai makan ms tu..borak kejap jelah..mama tknk kcu dia ngn kak nani mkn..lgpn nk g bl brg lg..dh siap bl brg, Na pn msh ade kt tesco mama g jupe jap.nk bergmbr buat kenangn..tgh2 org sibuk nk bergambar..haha..lantakla ade aku kisah jnji dpt bergambar..



p/s: Na,tk puas jupe aritu..ade ms kita jupe lg ye..skali ngn budak handsome aka IQY

5 comments:

~izan~ said...

cantik la eja pakai dress..kena je..kalau akak ni,nk pakai dress alahai..tak seswai gitu hehe

Mama Kyra said...

ape yg tk sesuainya akk..akk lg la lawa pki dress.ade eja tgk gmbr akk pki dress..tp akk pki ape pn cntk tau.

Farah Shamsudin said...

aww! bestnye kan dapat jumpe.. fara ni msih lum jump sesape lagik nie..:)

Mama Kyra said...

eja dpt jupe rmi dh kot..tu pn ms besday kyra thn lepas..

Mama Kyra said...

eja dpt jupe rmi dh kot..tu pn ms besday kyra thn lepas..