Tuesday, May 24, 2011

Kyra dah ade klinik sendiri..

hah..sape sakit meh dtg klinik kyra..murah je dia caj..tk mahal sgt mcm klinik2 kt luar..layanan pn gerenti tip top..hahaha..ms besday kyra aritu ibu Lin dia ade hadiah kn set doktor2 ni..mama siap sorok bw katil tknk dia main..mainan dia yg dpt thn lepas pn ade mama simpan lg..bukan ape penat tau nk kutip menan dia ni..mama ks dia main yg menan besar2 dan tk perlu kuarkn byk peluh dok kutip mainan dia setiap ceruk umah ni.tk tau mcm mana smlm dia jupe bawah katil..hahaha...dia usung kotak besar ni suh kami buka..mula2 buat tk tau je kehendak dia tp tk smpi ati plak nk hampakn dia..papa dia buka la..siap men doktor2 check mama..check papa..sweet sgt..

ni hadiah dr ibu Lin dia..

pastu td ptg posmen ketuk grill..mama dah tau td dr sape..Mummy Ilham yg htr..susah2 je am kn..dh la time besday kyra tk dpt dtg tp siap pos lg hadiah tu..mekasih ye Am..Mummy Am kasi tent..sama cm sabrina..jenuh la mama dok pasang..padahal sng je nk pasang..time barang smpi kyra sibuk tnya..'Amma beli ape'..hehe..dia tau asal posmen dtg je ade la barang tuk dia..so dh siap psg besi tu..dia pn berkampung la kt situ..kejap je tk smpi 10min..mama suh dia amik mainan dia buh dlm tu..perhatikn je dia usung minnie mouse,teddy bear ngn 'adik' dia dlm tu..siap amik bantal..last2 dia amik box doktor dia..mama perhatikn je..dia main doktor2 ngn kawan2 dia.mudah2an kamu besar nti jadi doktor ye..

nak tgk tak gmbr dia check 'Adik' dia....taraaaa.........

*
*
*
*
*
*
*

6 comments:

ashra said...

hehe..wah kyra..besye hadiah.
nanti auntie ash demam,auntie datang sini eh..

risa said...

pandainye dak kyra...hehehe
lama tak borak ngan eja:)

Mama Kyra said...

ashra:kyra caj free je tuk untie ye..hehe

Mama Kyra said...

kak risa:msg2 bz kn kak..

mummysabrina said...

same2..kyra men leklok dalam tu yer...namo kacau mama nak pesbuk...ngeh3...

Mama Kyra said...

mummy sabrina:hahaa..mcm tau2 je ek..