Monday, October 21, 2013

Dinner with owner Pelangi Manis

cite 2mgu sudah..aci kan citer skrg.disebabkan birthday mama nti kitaorg sekuarge pegi pd so partner2 mama decide nak celebrate awal..ok la tempat di pilih Nandos dekat Paradigm..kira macam dah lama kitaorg ni tak hang out sama2..macam2 planning dibuat tapi masing2 bz..disebabkan kitaorg smpi awal ,kitaorg masuk H&M dl..nak belikan ank2 dara ni sling bag..


pukul 8.30 msg2 dah sampai so terus jupe kat Nandos..disebabkan keterlupaan membooking meja so terpaksala menunggu..ingat nak tukar tempat lain tapi time tu banyak restoran yg dah full..nak pegi Chan Abdullah mls plak nk kluar dr Paradigm..sudahnya Nandos juga..tkpelah janji anak2 dapat jupe sesama mereka..papa,ayah,daddy duduk meja lain jaga anak2 manakala mama,ibu dgn mummy satu meja bergosip..maklumla dah lama tak berjupe..just sembang dekat whatsapp je..nasib baik asben masing2 sporting..


thanks pada korang sebab sudi keluar dinner utk raikan daku..walaupn seminggu awal ,walaupn kantoi 2x ku ttp terharu..terima kasih sebab sudi jadi sahabat susah senang ku..terima kasih atas segalanya..tak puas jupe..tu yang menyampah if jupe malam2 kat mall msti kejap je dapat lepak..pkl 9lbh byk kedai dah ttp..next time kita hang out sesama ye partners..




1 comment:

DYatie said...

Kadang2 tu rindu kan sis nak together2 with kawan2 sndiri. Kan? :)