Monday, October 28, 2013

30thn sudah....


12.10 yang lepas genap umur mama 30thn..terasa tua sudah..huhu  takpe ape ada pada umur kan.kan..ape pn mama bersyukur kerana di usia ini mama masih dapat bernafas di bumi Allah..terima kasih Ya Allah ..ape adiah mama dr papa????princess 2org tulah adiah papa ..haha..mama bab2 adiah ni tak minta sgt handbag papa kasi taun lepas pn dah tersadai just pakai bape kali je..taun ni plak dpt 2 gadget..so macam tk perlu ape kot..tu yg minta papa banje beli novel smpi 7buah..lagi pn papa dah banje mama bercuti kat Grand Lexis..cuma papa masih utang dgn mama dinner...sbbnya papa sakit gigi malam tu..so tunda..


malam birthday mama, papa belikan kek baskin robbin saje lepas pegi amik stok mainan..ok la kan dr takde..yg paling happy 2princess tu..kakak nyanyi adik tepuk tangan..sweet kan..yg buat diaorg lagi excited sbb aiskrim...fav diaorg..

Di facebook, instagram ramai yg wish kat mama..terima kasih suma..muuahh2 skt kat korang..

10 comments:

DYatie said...

Happy belated birthday sis.

cikpingu said...

sentiasa muda dihati suami dh ckup..hehehehe

♥ ROS ♥ said...

Banyaknyer adiah dia... Ros 1 pun susah..wakkakaka :p
Hepi belated bday kak :)

Haslinda Sadiken said...

happy birthday sayang!!

Umi Qi said...

My dear sisi kak eja....happy birthday sis...yeyy sonok yer sambut ngan kek baskin....hebattt!...sis tggu ju plak nak genap 30 thn lagi 5 bulan lagi hahahhahah

Mama Damia said...

yati : tq yunk

Mama Damia said...

ummi dhia: kan..tu yg plg penting..

Mama Damia said...

ros: mana ade byk la ros..tu suma time besday kyra,fiyya akk dpt..insyaAllah nti ros dpt gak

Mama Damia said...

lin:tq mama sb

Mama Damia said...

ju:kiranya akk tua 5bln je dgn ju kn..tq syg