Wednesday, November 23, 2011

29weeks

Dah lama tak amik gambar..kali ni mama kasi tunjuk gmbr mak yong plak..act ade kawan minta mama upload gmbr terkini...ni gmbr time pegi expo baru2 ni.time ni baby inside 29w 2day..kejap je rsnya masa berlalu..nampak je kecil tp mama tak larat juga nk bawa perut ni..smpi mood nk kuar jalan2 pn mls..terpaksa baru mama kuar..ni keluar pn sbb nak cari barang baby..

  tak nampak sgt kan..meh mama kasi zoom..


ni gmbr smlm time tgu nak check up baby

14 comments:

Salina@IbuAqil said...

Alololo comei peyot dia.. TC mama.. ;D

nur rabiatul adawiyyah said...

comel perut eja...senang nnti pas bersalin nk kempis blk..

MaMa aDaMaQiL said...

xnmpk sbb perut dikau runcing kedepan..cer melebar kompem nmpk..ku rase boboi la..ni hati ku la ckp..huhuhu

Mama Likha said...

klo tgk dr depan, baju eja sama dgn baju zte.. tp zte bukan maroon, tp orange.. hehehehe....

Mama Kyra said...

salina:tq ye ibu aqil..

Mama Kyra said...

atul:minta2 leh la kempis blk pas bersalin nti..

Mama Kyra said...

natt:a'aa yg ni runcing ke depan..kyra dl melebar..

Mama Kyra said...

ztee:sama ye..ritu mmg eja nk amik wana oren..tp bkenan yg pepel maroon ni

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cute hehhe sure bby gegeirl ni..lin pun dulu cam ni namapk kecik sekali bby kuar 3.14kg hehe

RashAtie said...

gambar checkup tu cam kat fastfood restaurant jek.....hihihihi

Mama Kyra said...

adlin:a'aa yg ni ramai ckp kecil..tp rsnya kyra dl pn sama kecil..

Mama Kyra said...

atie:hahaha..perasan ye..check up kul 2..so nk mnunggu kul 2 kita mkn dl kt kfc..

ashra said...

hehe.comel je eja..
kita beza dua minggu kan...

adess..tak sbr sgt nak tggu baby rasanya kan..cepatlah berlalu tahun ni.
take care eja..

Mama Kyra said...

ashra:nti upload gmbr ashra plak ye..a'aa beza kita 2mgu je..btl ashra tk sbr tunggu bb ni lahir..nak2 skrg ni tk larat sgt