Thursday, May 13, 2010

celebrate besday kyra..

Sempena besday kyra yg sthn ni kitaorg bw dia celebrate kecil2 je..sblm tu dh bl kek kt sc tuk dia..then td bw p makan kt rasamas,jj bkt tinggi..mama order french fries,nugget n mushrom soup tu dia..kami mkn set nasi..nk yg cpt sbb nk kejar ms kn..
so mama harap kyra hapy ye..nti ari ahad kita potong kek plak ngn kawan2 kyra..

wakta utama arini
sgt2 tkejut kyra tiba2 amik tisu lap mulut dia pas mkn..bl kitaorg puji pndinya kyra..dia ulang2 lagi..clever la ank mama

ank manja papa


ngn mama plak


ni la menu kitaorg..
pas mkn kitaorg p jj tuk shoping2 skt..nk cr dress kyra pki..mama frust gile jupe 1 bj tu mmg lawa design lebih kurang ngn yg mama order kt on9 tp tk smpi2 lg..size 1 tkde..mama try size 2 thn alahai besa..so mama amik je lah yg mana ade..nk cpt sbb org sesak gila td..

2 comments:

Wina Momma Kira said...

Happy Birthday Kyra!

susah kan nk cari birthday dress ni? Wina dulu pun pegi byk tempat baru jumpa yg berkenaan

Hazlina Shahrel said...

hepi besday!! mmuuahh!!