Monday, May 10, 2010

Ari ini dlm sejarah

tajuk cm gempak je kn mama ni..act arini 1st time mama smbt ari ibu..pg2 dh dpt kiss n hug dr papa smbil wish mother's..si kecil tu taun dpn la br dia reti ucap kot..(x sbr tgu detik tu)..pas papa siap2 mandi suma..jom bf kt luar..pas bf papa htr smpi kt guard then papa kiss pipi kiri kanan..wow..sggh tk cy papa btl2 romantik arini..sbb papa jrg gile kiss dpn umum..
ptg kitaorg p kuar.konon2 nk celebrate la tp b4 tu cr brg kyra dl tuk besday dia..p kat satu kedai bb br buka Manjaku Baby.nk cr dress merah tp tk jupe..so naik kat atas papa letak ke kyra kt basikal yg kita tolak..harusla si kecil tu hapy.papa decide nk bl.tuk hadiah besday dia..pa,mama tkde ke,tuk ari ibu..huhu..tp kami tk bl pn sbb igt nk survey kt tesco lgpn ckp kt papa byk brg nk bl ni nti larat ke nk angkat..(sian kyra tkpe rabu ni kita p bl ye pas kyra check up)
mula2 p tesco..tk byk yg jupe pastu p giant bl brg2 tuk guna besday kyra..then papa blanja chicken rice shop..thanks pa sbb dh gembirakn ati mama arini..
tgk si kecil ni nk suap sndiri ns.padahal bubur dia tknk mkn

tgk muka khusyuk nk mkn sndri..

masa kt crs tu kyra sibuk2 nk kcu pggn papa dia smpi mama tpaksa mgagahkn diri cr mainan tuk dia leka main sng skt nk suap dia mkn..so ni la hasil rembatan mama..ni pn kt dpn crs tu jual..


mini laptop princess lg tu..

psst mesti korang tnya kan ape papa ks mama..mestila ksh syg tk berbelah bg tuk mama..mama de order dress kt on9 then minta papa hadiahkn tuk ari ibu (sggh tk malu kn,tp peduli ape suami mama )then papa rela ati menyerahkn kad atm dia tuk mama transfer ke owner blogshop tu..thanks pa..ari bapa nti mama kena smpn wit skt tuk bl hadiah tuk papa n blanja papa mkn plak..

2 comments:

Naz-Segalanya disini said...

laptop rikazz dah hbs bateri dah

Mama Kyra said...

naz kejap je dia main..pastu dia kcu gak kitaorg mkn..blk uma pn tk bp main je..tp ok la sbb siap ade nyanyi lagu abc ngn 123