Sunday, August 22, 2010

raya mana taun ni

thn ni mcm biasala kami sekuarge blk ke ktn dl..2,3 ari sblm ry kami akn blk ke kuantan..mesti uolls ckp mama uat kuasa veto kn..ish mana ade..disebab kn mertua mama dh lama meninggal so adik beradik spakat ry ke3 mereka suma bkumpul kt kg papa..

tu yg best dpt cium tgn mak ayah mama di pg ry..cuma yg tk bestnya ry ke 2 kami dh kena gerak blk ke klang dl..sian kn mama tk puas beraya ngn family puas2.tp nk buat cmne..dh kawin buat mcm dh kawin..hahaha so kena la ikt suami..

nape kami ry ke2 dh sibuk2 blk..kitaorg mls nk travel dr ktn ke teluk intan..penat oo..so pg2 ry ke3 kami akn blk ke langkap,teluk intan..family papa buat gathering..syok ade mcm2 aktiviti tp mama mls nk join..thn ptama jd wife,alsn mama tk sihat,thn ke2 sbb kyra tkde sape jg n thn ni thn ke3 tk tau nk uat alsn ape..teruk kn mama..hehe

cuma thn ni kemungkinan kami suma bkumpul kn lumut..depa nk ubah angin plak..so kami pn i folow u la..lgpn mmg tiap2 thn pas blk langkap kami akn singgah tdo kt lumut..tp pas tu kami akn singgah jap kt kg papa tuk ziarah kubur arwah mertua n ank papa aka kakak kyra..

so kawan2 mama kt mana anda berhari ry thn ni??

6 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

nat dh 2thn xdpt cium mak ayh pg raye..huhuhu aik kyra ade kakak???bzbody je kan..hahaha

Mama Kyra said...

natt:ala siannya besan..tkpe doa2 thn ni dpt cium mak ayah natt ye..hehe..
a'aa kyra ade kakak..meninggal sehari pas lahir..ank mr papa ngn ex dia dl..

Cik Andam Hazlina said...

alahai.. siannya.. sabar la ye..

Naz-Segalanya disini said...

huhuhu...thn ni naz raya johor dulu.Tp raya kedua dah kene balik jenjarom..xbestnya..

Mama Kyra said...

lina:tulah ku rs sedih sbb tk dpt luang byk ms ngn family..huhu

Mama Kyra said...

nazz:sm la kita naz..ry ke2 dh kena blk blh suami..dl time bujang smgu ry ngn family sndiri skrg ni dh kawin kena la bkorban..