Monday, August 16, 2010

kyra dh 15bln...

pejam celik pejam celik anak mama dh btmbh lg usianya..slama 15bln nilah kyra mceriakn hidup mama papa..satu perasaan yg tk dpt mama tuliskn disini..gelagat kamu sentiasa mghiburkn ati kami..ade sj perkara br yg kamu cuba buat kami tertawa..ketawa kyra la yg sntiasa buat papa hilang penat sharian bkeja..gelagat kamu la yg buat mama hilang kata2 bl penat mguruskn uma n marah..

perkembangn kyra stkt ni:
  • kyra mmg jenis ringan mulut since 8,9bln mcm tulah..skrg dh byk yg dia leh sebut..bird,fish,kakak,tak,nak,mama,papa,dad,buka n ade tu yg dia sekali 2 je sebut..
  • kyra dh blh jln skrg ni..saat2 yg mama plg tgu..
  • pntg dgr muzik..msti goyang2 bdn dia n mulut dok ikt nyanyi bahasa dia..
  • dh blh disuruh..bl suh cr brg dia pn cr tp satu tmpt je dia cr bawah bantal..hehe
  • kyra dh tau mana mata,hidung n mulut..yg lain2 tk tau lg
  • gg kyra msh 2btg tk btmbh2 lg ntah bl la nk tmbh
  • wlu pn kyra dh minum fm tp mama msh bf dia..minta2 smpi la target mama..
  • skrg ni bl pg mall tk dpt ape yg nk dia akn uat aksi kt situ..huhu besanya brg barney la
  • yg lain2 mama dh tk igt..

3 comments:

Zairie Husin said...

dah besar dah =)

my recent post:
ost epilog cinta.. jom layan =)

Ieja said...

dah makin besar dah anak ummi...dania pun sekarang ni makin banyak akai..yg tak leh tahan tu bab merajuk...huhuhu...kuat merajuk sungguh la...

Mama Kyra said...

zairie: dh besar tp bdn halus lg..hehe

k.eja:tulah kak..kyra pn skrg skt2 merajuk bl tk ikt ape dia nk..bab kata papa dia sebiji mama..nti dh besar kunci dlm blk..hehe