Thursday, August 19, 2010

bj raya..

opps entry kali ni mama bukan nk menunjuk ok..xceli tahun ni mama xcited bl bj ry for kyra sbb kyra dh bjalan..stkt ni mama ckp kt papa ckp la ape yg dh bl ni..mr papa hnya iya kn je ape yg mama ckp,sbb skrg ni kn tgh sale mata bini dia ni pntg nmpk..haha..so tuk kyra mama bl 5psg bj n mama lebihkn tshirt..
mama rs ckp la kot sbb tknk mbazir.bj kyra dlm almari dia pn msh ade yg tk pki lg..so pasni kami kena cr bj yg ikt wana bj kyra..pepel,biru,merah,putih n pink..tp papa tkde la kot pink..tkde nya dia nk pki pink..kang mama bl pink dia tk kn pki..


p/s:papa agak2 bp ye peruntukkn tuk mama ye..

12 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

amboi awalnya prepare baju raya tuk kyra hehehe kita baru beli satu dress by online kat kyra..yg lain lum shopping lagi tgg papa kyra dapat gaji next week hehehe...
biar anak yg lebih beraya dr mama kan..

Wina Momma Kira said...

wah..bestnye Kyra dh ade byk baju raya..bergaya sakanlah Kyra nanti ye :-)

eh Eja, ape salahnya papa Kyra pakai pink? last year kitorg sefamily sedondon pink dgn ayah Kira sekali dipaksa pakai baju melayu pink...sweet je hehehehee

Ieja said...

banyaknya baju raya kyra...beraya sakan la krya kali ni...akak tema tahun ni pink lagi..nasib la abg akak tu tak kisah..malah dia yg nak pakai pink.....akak on kan jer...

Cik Andam Hazlina said...

wuhuuu byknya baju raya kyra... bila la fia plak nak sopeng nih..

Mama Kyra said...

adlin : tulah mama xcited nk bl awl..sbb eja ni cerewet bl bj2 ni so jupe je terus bl..lgpn mls bl dkt2 ry..bersesak..thn lepas sian tgk kyra org rmi ms bl bj ry dia..main ape je sbb nk cpt..so thn ni plh btl2 tuk dia

Mama Kyra said...

wina:tkde la sakan..papa ade rezeki lbh so sj je nk lebihkn tuk dia..bia dia sonok ry kali ni..

tk nknya dia wina pki pink..nti eja bl tersadai la bj tu dlm wardrobe dia..

Mama Kyra said...

k.eja:bestnya akk dpt tema pink..bila la agknya abg nk pki pink ni ye..huhu..eja thn ni pepel..thn lepas ijau..

Mama Kyra said...

hazlina:tkdela byk..org lain lg byk siap smpi 10psg pn ade..hehe

MaMa aDaMaQiL said...

wah menantu ku dh siap beli bju raye..abg adam n aqil selai pn xde lg..huhuhu..sedey gak tgk mmbr dok heboh beli bju raye utk ank..sian ank2 mama..sob..sob..sob..

senioritasara said...

bestnyeeeeee ada byk baju raya.mmg bila babies dah berjalan syok nak belikan byk2 baju...hehhehehe...

Mama Kyra said...

nat:tkpe natt msh ade ms..daku sj2 ke bl awal sbb blh bl menda..yelah daku ni sorang je keja..

Mama Kyra said...

senioritasara:sara tulah sonok bl bj time ni sbb dia dh jln..lg2 plak tu gegirl byk plhn..hehe