Thursday, January 2, 2014

Rainbow Party



Last week, masa cuti Krismas mama attend rainbow besday party..anak2 dari geng gojes sambut besday serentak..syasya,iman,sofiyya,rayyan,zain dan ammar..memang tak sabar nak pegi sebab mama ni jarang join diaorang punya aktiviti..masa kami sampai tu diaorang tengah sibuk set up meja suma.si etty dari Melaka pun dah sampai time tu..



Tak lama lepas tu mula ramai tetamu sampai..wah masa tu memang dah terasa kemeriahan la kan..sebab ramai yang datang.. tapi mama nak menjemah segan la juga..mama kan pemalu..hehe pemalu la sangat kan..si kyra plak mama mana kawan kakak…kakak takde kawan la mama… kesian kat dia.. last-last dengar la juga dia cakap mama, adik2 ni comel2 la… yang dia rajin layan anak yumie..si iman..sempat la bergambar berdua kat luar dewan..




Makanan memang banyak..ade laksa, spageti dengan mihun..mama sempat rasa mihun dgn spageti je..laksa tak sempat..sebab masa tu perut dah kenyang sgt..cuit2 sikit kat meja candy tu…si fiyya dah bape kali ajak papa pg meja candy…budak sorang tu nak berdukung je..taknk main dengan kawan-kawan lain..tu yang malas dia selalu meragam bila orang ramai..nasib papa sporting melayan anak bongsu dia tu..mama boleh la sembang-sembang dengan gojes yang lain…






Lepas acara potong kek..ade acara lucky draw...mama tak menang pun tapi kan..si mama sb kasi mama gift juga…hehe best best dpt bekas bento..blh buat kyra pg skol…lin ku tak jadi sentap dgn dikau tau..hehe..sebelum majlis selesai sesi bergambar ramai2…tengah-tengah amik gambar tu si Ammar anak ika siap lambai2 panggil abah dia yg tgh amik gambar time tu..bikin suma mak2 ketawa dgn aksi dia..
 



Waktu diaorang buka meja jualan jemah plak mama tak leh nak join..kesian ke papa lenguh dukung fiyya..sampai panties slimming pun mama terlupa nak amik..goodies beg memang tak menang tangan nak pegang..12 beg dapat..dr 6 keluarga kan..sampai umah memang tak sempat nak amik gambar…budak2 dah terkam..ape2 pn korang mmg havoc..tuan uma mmg superb layanan..makanan tip top..mekasih jemput kami sekuarga..









2 comments:

Haslinda Sadiken said...

dear..tq for cominggg!!!

CikNaa said...

bila dapat jumpa kak eja ni.. suka tengok anak2 pandai posing :)