Thursday, November 7, 2013

Melawat baby Raaed


hari ahad baru ni kitaorg sekuarga pegi melawat orang baru abis pantang aka mama ztee bkn taknak melawat awal2..tapi mek tu berpantang nunnn jauh kat kelantan..dia balik setia alam 24hb so mama cakap la nk pegi tengok bb dgn pass adiah besday bff si kyra tu, Malikha..ank sulung mama ztee..then dia ajak la dtg ahad lepas..lepas tu jupe la Mummycha..mummy cha ni dah kenal dr mama ztee..time preggy fiyya lagi..br aritu la dpt jupe..tp sblm2 tu jupe kt fb je lah..

mula2 ingatkan ramai la mama ztee jemput..rupanya 3,4 kerat je yang mana nak tgk baby Raaed..then adela tiup2 lilin..raikan likha yg genap 4thn 25hb 10 yg lepas..kek barbie lagi..jgn la cik tinting request kek barbie sbb mama dah pkr tema besday dia dgn fiyya nanti.

 happy birthday Malikha

 kyra wif ikha..bff







part paling best ialah dapat gomol babies...dah lama tak ada anak kecil tau..si kayla amat peramah menegur tp bila amik dah cebik pandang mama dia minta di amik..baby Raaed good boy..takdela dengar dia teriak beria..dapatla mama amik berkat..kot2 ade baby 2014 kan..hihi.. dpt la gomol2 dia..lenguh juga mama dukung..6kg beza 2kg lebih je dgn fiyya..


mama wif baby raaed

wif mikhael..anak mummycha..diaorg beza 8ari je..

seperti biasa abis je acara makan2 dan berbual...mama2 sibuk nak bergambar...saje buat kenang-kenangan kan..n upload kt ig..haha..papa hanya pasrah bila disuruh amik gambar..jawatan tu mmg papa sandang since bcinta dgn mama..hehe.ape pun terima kasih mama ztee jemput kami datang umah..siap tapaukan kek dgn mihun lagi..dan selamat menjalani kehidupan sebagai mak anak 2..welcome to the club k...buat Malikha..happy birthday sayang..walaupn awak bukan dari rahim mama, mama ttp syg awak mcm anak mama sendiri..jd anak yg baik, kakak yg baik pd raaed..dgr ckp papa mama ikha..semoga ikha sentiasa dalam lindungan Allah dan para Malaikat..

kami geng anak 2..

tak tau ape motipp kami bergambar pgg tangan cegitu..hehe

wif mummy cha

sape antara kami yg jd mak ank 3..hihihi

mama ztee wif our princess

8 comments:

Mama Likha said...

Hahaha tk abis2 pelik ye nape kite bgambar pegang tngan mcmtu.. Kikikih..

Tq eja doa yg baik2 utk malikha.. Amin.. Moga likha membesar jd anak yg baik dan tk lupa mama eja papa wan yaya fadik fiyya dan adik2 coming soon nti.. Amin...

♥ ROS ♥ said...

Bestnyer tgk baby... Hehehe,..
Cntik sgt kyra :)
Eh 'che ta' pun ada :) hehhehe

Mama Damia said...

Mama ztee : amboiii adik2 ye..kuota sorg je lg..

Mama Damia said...

Ros: amik berkat dik.,hehe a,aa micha fren dgn kawan akk.,

Mommy ZaraZarif said...

jomm bukak club tambah yang ke-3 nak....hihihi

Mimy Hamid said...

ok seatutnya ada sorang g dlm pic tu. ..sobssss

mamaRIFQY said...

Wahhhh na xpnh jumpe pon ztee.. Jumpe eja skali je tu pon dh lame gilerrrr

eliyaezlinalias said...

kakak kyra xlepas henbeg dia...