Tuesday, November 5, 2013

Late Celebrate @ Tony Roma's

ok ni cite dh 2 minggu..jadila kan asal ber update blog mama..hihi..patutnya ms birthday mama kitaorg pegi celebrate..sekali papa sakit gigi..terpaksa la tangguh..kebetulan di groupon ade offer set ribs so minta papa belikan...dia ade 2 tempat pilihan sama ada e curve ke setia city..mama amik setia city mall sebab situ takde jual alkohol....so masa awal2 sampai just tnjk baucer then order set untuk kyra+fiyya..




service laju juga la..tak tunggu dah dapat order..rasa rugi beli 2 je baucer..beli satu pn takpe..sebab portion dia besar..tender chicken tu kitaorg siap tapau..tak berabis..macam kyra plak ms order takde menunya..so bila dia sebut kitaorg amik spageti..ingatkan spageti je kan..rupanya ade appetizer..bread garlic + sayur + sos...plak tu ade desert lepas tu..rega set kyra tu dalam rm30 lebih..tak igt sbb kitaorg bayar dkt rm40..



bagi mama yang 1st time try makan kat situ..plak tu 1st time makan ribs kan..memang tekak ni agak tak leh terima..agak berlemak..smpi ke balik uma rasa tak selese di tekak..tapi kan yang bagusnya selepas kitaorg bayar dapat gula2 mentos yg perasa mint tu..so boleh la buat ilang sikit2 rasa tak best ditekak tu kan..yang peliknya si kyra plak yang kemain makan tau..dia jarang mkn daging..tak suka..tapi yang ni dia tlg mama abiskan..



decoration diaorg time tu sempena Halloween..menarik juga..nasib budak2 tak takut dgn siap ade hantu tergantung la..sawang dgn spider tiruan la..then ade contest snap pic n teka berat labu..mama snap tp bukan tuk join contest tp nak pos kt ig..




1 comment:

DYatie said...

Tengok kyra muka dia cm muka cousin kte. Hihi.