Monday, April 16, 2012

Empire + Alam Sentral

citer ni dh basi pn minggu lepas..tp tk sempat sokmo nak tulis kat sini sekarang..ni curi2 masa sikit..actually aritu ade jemputan kawin ex housemate mama..dkt je ngn uma..kat puncak alam..tp papa plak blk lambat..segan dah la nk pegi..terus tukar plan g hantar baju kat kuang..tuk pakai adik kawin merangkap bj ry terus..senang..

lepas hantar baju kitaorg terus ke Empire, Subang..hajat nk g toy'r'us nak survey hadiah besday kyra..biar dia pilih..blh plak dia taknak..tetap nak ipod dengan kereta control..demand betul budak sorang ni..mama pn tk minta lebih2..huhu.

dh pusing2 dlm tu kluar tanpa beli satu barang pn..bagus tul kyra kali ni..dia ajak papa gi tutti fruiti..ikutkan jelah sbb dia dah lama tak makan..mama masuk poney dl..skrg ni nk cari baju fiyya je..buat stok berjalan..abis juga la kat situ..sebabnya beli 3helai sorang..yg 50% pyh nk cari sedondon..terpaksa la amik yg 30%..

tak nak share tu ngn papa

kena terima hakikat fiyya anak papa

melayan kerenah kakak

 kami berdua tgk je org mkn tutti fruiti..huhu

muka org happy dpt mkn tutti fruiti

 ingat nak ajak la papa pusing2 lagi dlm empire tapi ade orang tu meronta2 nak g alam sentral..survey idaman ati dia..kena la turutkan..yelah dah dia yg bawa kereta kan..kang tk ikut mama kena tinggal..huhu..smpi je sana terus pegi ke tingkat 3..tempat gadget2..servey kat dua tempat je..tmpt ke2 dh tsangkut kat situ..haga pn ok la..terus deal..muka orang tu senyum2 jelah dpt ape yg dia nak...

nilah idaman ati papa..samsung tab 10.1

kyra blh plak dlm keta cakap ngn papa dia suh amik tablet dia..dia taknak dah tablet dia..time papa dia minta tak kasi amik..rupanya ade udang sblk mi..dia suh papa dia amik tablet dia sbbnya dia nak samsung tab papa dia..

2 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

menantu ku yg bijak :)

Farah Shamsudin said...

ouchh.. Kyra yang semakin cantik! rindu kat die.. lame sangat dah xjumpee..

mama pun gojes skang..:)