Thursday, April 19, 2012

cepatnya masa berlalu...


si manis pujaan ati mama papa dgn kak yaya ni dah berusia 3bln 2 ari sudah.bermakna sebulan la mama kelam kabut ngn diaorg berdua kat uma ni..cpt betul masa berlalu..adik dah pandai kenal mama papa ngn kak..dh kenal suara..seronok betul tgk senyuman dia bila di agah..adik pn suka tgk tv..klu pasang tv blh la mama msk kejap..tp kena cepat2..

adik masih myusu badan..br ni pegi check up berat adik just naik 500g je..tkpe yg penting adik masih myusu badan..nti mama mkn macam2 tuk tambah susu mama ye..wlupn mama risau berat adik naik sikit je..takut susu mama tk ckp..papa kata takpe...janji naik bukannya turun berat..adik dpt adiah sempena umur 3bln..nuse kt klinik cucuk adik..adik gud girl nangis skt je..pastu tak nangis..bagusla adik..

mama harap adik mbesar dgn sihatnya..tak sabar nk tgk adik pandai meniarap bagai..main sama2 ngn kakak..sekrg ni adik tgk je kakak main..mcm nak join kan..dan adik redha je kakak buli adik..yg adik mampu hanya menangis..kakak syg adik tau..cuma kakak tk reti nak main ngn adik lg..ape pn mama papa syg kamu berdua..

4 comments:

Hazlina Shahrel said...
This comment has been removed by the author.
Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

tak lama lagi ligat la mama keje mengejor adik ye.. heheheh

PUAN SUE said...

semoga terus sihat tau!!!

PUAN SUE said...

semoga terus sihat tau!!!