Wednesday, April 21, 2010

kyra punya kreativiti..

nilah hasil kreativiti kyra siang td..mama kuar bilik air je menjerit tgk baju,sluar ngn muka dia penuh ngn lipstik..jari jgn citerla..lantai yg br mama mop td pn comei je dia kalerkn..nak marah pn tk guna sbb budak lg..time ni la dia nk explore menda br..tp seb bek bkn lipstik yg br mama bl mgu lepas..
blk papa je mama terus tunjuk..of couse la mama yg bebel sbb letak merata.pdhal dlm handbag..mmg silap mama pn sbb lupa nk ltk dlm bilik just letak kt meja je handbag mama tu..bila mama pura2 marah n tnjk lipstik tu kt kyra dia bantai senyum n suka..oo mentang2 papa blk berani ye..tkpe la nti mama kn minta papa gnti yg br..hehe


nilah budak yg notti tu..


5 comments:

Ismail Noh said...

so notti tapi tak apa, comel :)

Mama Kyra said...

tq..

ieja said...

heheheh..pas ni mama kyra dapat lipstik baru la yrk....

Mama Kyra said...

mentang2 papa kyra baik ati la..hehe..kyra cm tau2 je mama nk try ss pnya

Mama Kyra said...

*minta2