Friday, April 23, 2010

gaya kyra menangis


ni lah gaya baby mama bila ngs..time ni kitaorg sibuk2 nk bsiap nk kuar bl brg..so kyra tkleh siap awal2 klu tk confirm mama dia tk smpt make up sbb nti dia bsg2 pat pat.
mula2 dia ok la ralit menyepahkn n/paper bila tgk je mama papa dh siap meraung la..ditmbh lg papa menyakat dia konon2 marah dia sepah2 kn suratkabar tu..
sblm pujuk2 dia,mama smpt la snap gmbr ni..bl dh siap2 kn br la hapy tinting mama ni..

4 comments:

joegrimjow said...

klu ada video lg best ni
heheheeee

Mama Kyra said...

tk smpt nk amik video sbb dh kesian tgk dia ngs..hehe..len kali klu dia ngs ai amik video..

Ummi Nani said...

ala... siannyerrr... tp ttp comei la kyra.. aunty nak pinjam rambut tu.. betul2 marah kyra.. smpi terabur sekali paper dia kerjakan yer..

Mama Kyra said...

hehe..nani b4 tu mmg dia dh terabur kn paper tu..dia ngs sbb tgk kitaorg dh siap nk p jln n papa dia yakat ckp amboi(dia if papa ckp amboi)dia ngs..