Monday, April 12, 2010

kyra dh 11bln arini


kejap je ank mama dh 11bln..cpt tul masa blalu..baby jgn la cpt besar mama tk puas nk gomol2 kyra tau.nti kyra dh besar mesti tknk men ngn mama..huhu

pcapaian kyra stkt ni
  1. kyra dh pndi sebut papa,mama,nk,apa(lapar),bapak,wan..
  2. kyra dh pndi merangkak,duduk n memanjat serentak ms umo 10bln (mama btambah penat sejak dia dh pndi suma ni)
  3. kyra if nmpk kitaorg mkn or mangkuk ns dia..dia kn sebut ma,nak apa(maknanya dia lapa)
  4. tadah tgn time nk mkn
  5. salam n kiss tgn
  6. pndi ajuk org..if kita garu kepala dia pn garu kepala then dia gelak..
  7. skrg asik nk tgk kartun je.
  8. dh pndi tekan2 rekoder astro..now dlm cubaan cbt kad.aritu papa dia tgk bola final kedah lawan n9.time penalti dia leh tkr chanel..bgs kyra papa asik tgk bola je kn
  9. kyra tk blh dgr papa sbt amboi time dia uat kslhn mesti ngs..if mama uat tk jd pnya..maybe dia rpt ngn papa dia then rs papa tk syg dia kot..
  10. kyra dh pndi tnjk protes if tk dpt brg dia nk mcm mainan ke..kya suka bkawan..bl jupe budak2 sebaya dia mesti dia tgk n menjerit2 suka smbl tnjk..
  11. kyra ckp jeles bl papa cium n peluk mama..mesti menjerit2 smbl hulur tngn@dtg kt papa
  12. kyra skrg if dgr bunyi fon..klu dkt ngn dia,dia kan capai smbl ckp papa
  13. kyra suka nyanyi klu dgr muzik..lalalalala..
  14. dlm cubaan melepaskn tgn tuk bdiri..penah cuba plg lm 5saat..
  15. byk lg kot tp mama tk igt

mama ngn papa nk kyra tau,kami ber2 sentiasa syg kyra..kami kn sentiasa ignkn yg tbaik tuk kyra..papa ngn mama akn beri yg terbaik tuk kyra.nk mama nk kyra tau mama rela klu kyra syg papa lebih dr mama sbb papa tlh berusaha lebih keras tuk kyra.luv u baby..muahhh..



11 comments:

Intan said...

Happy 11 months old Kyra! Dah mcm2 pandai dia ye Eja :)

Mama Kyra said...

intan:tq ye untie intan..alhamdulillah intan skrg dia dh mula igt ape kita ajar dia..

Naz-Segalanya disini said...

alalaal kyra comel..pandainya

Mama Kyra said...

tq untie naz..berkat susu ibu..

Mummy_Sofea said...

cutenya anak mummy ni...da besar da dia...insyaallah kita jumpa bulan 5 ni yer kyra...cyg kyra

Mama Kyra said...

tq mummy..mummy kyra pn santek gak..kyra pn tk sbr nk jupe mummy ngn sofea..muaahh tuk mummy

anisalya said...

bby mmg cpt je bsr..sdr tak sdr dh blh jln.and usually..1st daughter mmg daddy's angel...

Kie-yu said...

kyra cumel!
nk baby jgk la.hehe.
seronok je bce entri mama_kyra ni.
hepy 11th mo. kyra ^__^

~ Ann ~ said...

wah wah wah... sebulan ag setahunlah..cepatnya masa berlalu kan. Tak lama bila check2 da 18tahun.. haha

neway, shes sooo cute! :P

Farah Yusri said...

Salam, singgah dari GB. Happy 11 months, Kyra!

Mama Kyra said...

anisalya:a'aa mmg tk sdr dia mbesar.mmg ank papa sgt2 dia ni

kie-yu:tq ye..nk bb kena la cpt2 kwn..

ann:tk smpi sbln je lg dh nk sthn..rs br je lahirkn dia

farah:tq sbb sudi jenguk blog ni