Thursday, April 4, 2013

Converse oh converse

rabak mama mgu ni..3 pasang rembat kasut anak2 dekat converse...ari ahad lepas pegi kat jusco bukit tinggi singgah kejap je sebab nak htr beg mama kt carlorino..lepas settle kt carlorino mama msk jap kt converse..konon2 nak cari kasut fiyya sebab papa bising kasut dia dah ketat..payah nak pakai..sekali takde size 4..abis stok kat situ..fiyya pki size 3..time kita tak nak kemain banyak..time kita nak takde la plak

sekali bekenan satu kasut ni tuk kyra..nak kaler pink tak de size dia..so amik yg itam..yang buat mama minat sebab tali kasut dia colourful..lain dari yg lain..kasut tu rega 109.90 ade la less 30% lebih kurang rm76.++ ..lepas mkn semua kitaorg pegi ke setia alam city..dgn harapan converse kt setia city ade..bkn setakat takde..mmg diaorg tak jual utk pre walker..mmg pegi sia2 je tau..

mama minta tlg kawan yg keja dkt dgn area klcc..dia kata blk keja dia pegi tgkkan..malam tu mama google converse kt aussie..konon2 nk minta tlg kawan mama yg ddk perth bawa blk..skali tgk lepas convert campur postage dkt rm200 sepasang okay..bkn 2psg..ckp ke besan mama.tk pela tgu la kot2 dkt bln 11 ade sales mmg nk rembat..sbb kat sini tkde design tu..belakang dia blh buka senang la nk msk..hg $49.99 postage $9.09..nmpk je skt kn..cuba darab dgn rm3.17 ..huhu


nak tgu ke petang tu mama dok kaji carta size converse..sbb pkr klu size 4 cm rugi la plak bl..pre walker plak tu..fiyya dh nk bertatih..teringat kasut besan mama tu kasi ke kyra..size 4..longgar skt je..so mama suh je mien amik size 5..sbb high cut susah skt nk msk..bila si mien ni cal..katanya ade size merah..proceed je lah..dr nak beli tuk fiyya je terbeli la juga utk cik tinting..petang rabu dah smpi kasut tu.longgar la juga..tp tkpe la simpan dl sebulan kemudian mesti blh pki..



suka gila bila dah blh beli kasut sedondon..selalu bj je sedondon


7 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahhh comelnya sedondon!

Bonda ArissaHana said...

Ade butang like tak kat blog ni..hehe ;)

ashra said...

cantik...hehe =)

Mama Damia said...

wina: tq mama diaorg yg lebih

Mama Damia said...

wani:dl ade lepas aku tukar background suma ilang

Mama Damia said...

ashra:tq darl

IamAin said...

NAK TANYA KT KLCC ADE CONVERSE FOR KID KE?
SIZE 0-6 ATAU 6-12