Friday, May 11, 2012

Happy Besday Kak Yaya

Ya Allah pejam celik pejam celik kejap je anak dara kami berusia 3thn..bermakna 3thn juga la mama myandang gelaran mama..mama selalu doa ank mama baik kyra atau fiyya jd ank yg baik,solehah,mendengar kata dan sentiasa sihat..

taun ni no besday party for her...memang dia ade request tuk tiup2 lilin mcm taun sblmnya..maklumla dh faham kan ape erti happy besday..ade party,ade kek,ade kawan,ade hadiah..bkn tknk buat tp mama papa decide nak buat kenduri aqiqah fiyya skali ngn mak su diaorg nikah nti..klu buat kat uma sndri blh juga la parti tuk dia..nasib baikla dia tk kisah..janji ade kek dan adiah...

kali ni kyra request ipod dan kereta control...papa just setuju kereta je..ipod tk diluluskn sbb dh ade tablet dia..tu pn kekdg tak main sgt..ipod tu pn sbb dia tgk abg adam tnjk..terus minta tu kat papa..siap tnya papa ade duit..yaya nk ipod..huhu..tp dpt kereta control wana pink pn dh nmpk dia gembira sgt2..gigih tu kami cari wana pink..

semalam kami celebrate besday dia kat Nandos..padahal mama dh msk lunch tetiba je papa ajak celebrate smlm..kbtln dpn nandos ade Baskin Robins beli la sebiji..ikutkn nk beli Secret Recipe malas gila mama nk jln g SR..lgpn nk try baskin robins..bl yg kecil je..tuk mkn ber3..lg skali dia happy sbbnya ade tiup2 lilin..dlm keta lg dia ckp yaya nk tiup2 lilin..senang kn jd budak2..minta je..kita sbgi org tua msti akn cuba yg seabis blh tuk gembirakn ati dia...

tgh tgu budak nandos bw lighter..

taun ni berjaya tiup lilin tanpa bantuan papa mama

kami just order set 1/4 ngn set kids..yg kyra mama papa tlg abiskn..budak2 baskin robins siap nyanyi tuk kyra..tp dr jauh la..nk kluar dr restorans pn siap wish kt kyra..sengih2 je kyra..malu la kononnya..nasib baik la kali ni dpt mkn dgn aman..si tecik fiyya elok je baring..tau kot mama papa nk raikan kakak..thn dpn turn awk plak ye tiup lilin..

menu kami..

happy family..

orang lain mkn sedap..syahe mkn jari je..

buat anak mama papa, Damia Syakira..Happy 3rd Birthday..mama papa sntiasa doakn yg baik2 tuk awk..sntiasa sayang awk sm byk syg kami pada adik..mama papa akan sentiasa gembirakn ati awk..mama tau sejak ade adik mama byk tumpu pd adik..tp tu tak bermakna mama tk syg awk..selama 3thn ni awk la yg teman mama,kawan mama..yg mengembirakn ati kami..klu mama marah bkn mama tk syg tp mama nak awk jd anak yg baik,dgr ckp mama..taknk buat adik..awk dan adik la Permata Hati kami...nyawa kami.mama nk awk tau..papa,mama dgn adik syg sgt kt awk..happy besday syg..


10 comments:

Farah Shamsudin said...

Hepi Born Day kakak Kyra.
Semoga menjadi anak yang solehah untuk mama & papa..Amin..

sedapnye kek tuu.. dapat tgk je.. hee..

Mama Likha said...

selamat hr jadi yg ke 3 yaya syg... mama titi syg kyra sgt2... kyra mmg anak yg baik...

kyra nk hadiah apa dr mama titi ni? insya allah, mama titi cuba adakan.. tp klo nk ipod, mama titi pun tknak kasi lah... yg lain2, insya allah blh syg hehehe

♥ Wina ♥ said...

happy birthday kyra girl!!

akma said...

comelnya rambut, kinting-kinting gitew.

happy bday kyra! i follow.....

ashra said...

Comel kyra.....
Kek tu anutie nak sikit la..hehe

Hepi besday kyra..be good girl k

Mama Damia said...

untie farah:tq ye..kek nti mnta uncle apis belikn ye :)

Mama Damia said...

mama ztee:tq ztee..yaya ckp cukup doa dr mama,papa syahmi tuk yaya :)..kyra pn syg mama titi juga..

Mama Damia said...

wina:tq dear..

Mama Damia said...

akma:tq..nti kita follow blk

Mama Damia said...

ashra:tq untie ashra...kek untie lg sedap dr kek yaya.. :)