Tuesday, May 15, 2012

Hadiah Besday Kyra

alkisahnya kyra request ipod dan kereta control ni...tapi papa setuju nk ks kereta ni je..ipod tu lebih kurang sm ngn tablet dia je function..tu pn kekdg kyra buat tab papa cm reta dia..papa ckp taun ni adiah blh mahal skt sbb tk buat party..hihi

ala papa tu ank kesayangan minta msti dia cuba tunaikan..cuba mama minta..msti lmbt dpt..huhu..puas juga minta kurang..alahai dpt kurang rm20 je..nasib tkde pilihan terpaksa la amik..takpela sekali skala kan..awak bertuah tau kyra..zaman mama dl nak minta bukan2 ngn atuk wan pn tkt tau..papa mama harap awk gembira sgt dgn hadiah dr kami..


jupe juga idaman ati kak yaya...klu tak sebab nak cari adiah dia ni jgn harap papa nk msk kl..nasib baik la kedai tu tak ttp lg..klu tak msti kena repeat balik..hopefully kak yaya suka n puas ati ngn hadiah papa mama ni ye..pasni klu mama kekurangan bawang ke beras ke yaya g kedai beli ye..hihi..

bangla tu tengah pasang..sape nk tumpang keta yaya..

naik sama2 ye..

mama ade lg satu adiah tuk kyra..tk planning pn nk buat sbg adiah..tp menda tu smpi sblm besday dia.consider sbg adiah juga la..mama harap awk dpt la free diapers dgn cpt...tp pyh tul ngn budak kerinting ni..jenuh tknk pkikn pampers dia..dia kata klu tk pakai pampers malu..pakai pampers br tak malu..aduhai ank..menda tu smpi je ekcited la nk pki spender je..skali hampeh je..pas mandi."mama nk pki pampers"..

potty training

3 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

kak yaya thn dpn mintak elopen kat papa leh fly umah mama yer :) comey ler kete awk tu mama pinjam blh (sambil imejin muat ke dak mama dok dlm tu..hahahaha)

Farah Shamsudin said...

tomeynya keta kak yaya.. color kegemaran auntie ni..

ashra said...

Hehe....comelnye kereta pink nye..nak gi jalan mana tu dgn adik fiya?

Samalah eja....
Aleesya pun dalaercubaan potty train..tapi macam2 alasan die bagi.lagi pandai dari kita..hehe

Mudahan kyra dan aleesya sesama berjaya gaks nanti diaper free kan...