Friday, January 13, 2012

Set berpantang..

sebenarnya mama terlupa juga nak beli bengkung tuk mama pakai time pantang..dulu pakai yg kakak mama punya..up la status kt fb kat mana jual bengkung tu..so ade la kawan mama suh tgk kt on9 seller..mama plak sms kawan mama, Fazi tnya dia beli kt mana..dia cakap dia beli set leesa dah ade bengkung..mama pn ape lagi teringat yg set berpantang tak beli lg..

kebetulan ummi kart suh tgk kt Fied Sarijo Koleksi Maqisha (Fied Sarijo-koleksi Maqisha). kt situ ade jual juga set berpantang..tapi sblm tu mama survey dl ape yg ade dlm set tu..mmg sesuai sgt la tuk mama..sbb ade 2jenis je ubat makan..yg len ubat sapu..so mama pn bodek la papa..papa kn pyh skt klu beli2 on9 ni..dia suh beli kalau jupe kt mana2.mama ckp la kt kak fied tu murah..campur postage pn murah lg..akhirnya papa kata ok terus mama order n transfer duit ke kak fied.klu kt luar set yg mama beli tu rm260..tp kak ffied jual murah..skali postage rm234..mana nak dpt kan rega camtu...lgpn sblm beli mama dah tnya2 org leesa formula ni ok tak..ramai ckp ok..bukan ape time kyra dl mama beli HPA..TAPI....tk mkn sgt..byk sgt yg kena mkn..




ops selain beli set leesa mama order juga mandian herba..tu pn kawan mama tnya beli tak mandian herba..g la order blk kt kak fied..dia tgh buat promosi rm10 je 1pc...blh 4x pki..mama bl 3pcs je..blhla tuk 12x mandi..thanks kat papa sbb membenarkn mama transfer dr acc dia tuk beli suma menda ni...hahaha..

7 comments:

Mama Likha said...

hamboi gelak besar last sekali tu... ;p


rindulah.. apdetlah selalu. apa kyra bt kt kg.... nk baca jgk

ashra said...

anak pertama dulu pakai leesa,anak kedua pakai mustika ratu..
kali ni,masih belum beli lagi..hehe..tgh pk jap.. =)

Hanna said...

ms khayra dlu sy guna jamu org dlu2..biasalah mak suruh beli,ngikutkan ajer..pastu time khair amsyar sy guna leesa formula,so far xdelah leceh sgt pengunaan dia compare dgn jamu 1st tu..bengkung dia pun senang guna..mgkn yg 3rd ni sy nk try nona roguy pulak..saje try pelbagai..hehe..

Mama Kyra said...

mama likha:suka la..bila lg nk pau dia..ni dh blk sini dh pyh ajak dia soping..
nti eja update ye..msh mood ke laut..mood rindukn mr papa..huhu

Mama Kyra said...

ashra:ank ke3 pki nona roguy la..hihi

Mama Kyra said...

hanna:org kata nona roguy ok juga..eja dh survey tp tulah byk sgt nk kena pki..tkt tk terpakai..tu yg cari yg senang skt..

Farah Shamsudin said...

Selamat berpantang mama ejaa...