Saturday, April 2, 2011

Gi borong coklat


td baca blog kak Zefa terus cal papa minta dia blk awl..igtkn esok la yg jualan coklat ni..kitaorg pegi pn dh dkt kul 4..nsb baik sbb dia tutup kul 5..tu pn tk banyak choice dah..dkt 2,3 jenis je..mmg ramai..yg beratur pn ramai..nasib kaunter dia cpt..klu tk mmg pengsan gak beratur..
mama amik skt je..igt nk bagi tuk besday kyra nti..tuk org2 dewasa..kanak2 dh ade goodies beg..yg dlm kotak tu je nk ks org..yg satu2 tu tuk mkn2 sendiri..tk yah bl kt kedai..cuma mslh yg dok mama pikir mana nk simpan coklat ni..tkt nti cair..ade idea tk kawan2??

4 comments:

ashra said...

wah..coklat..
saya mmg gile coklat..

kira jgn mam byk ye..biar auntie je mamamkan.hehe

Mama Kyra said...

ashra mmg suka coklat ek..nti klu cadbury buat sale eja g tau ashra ye..

kyra ni mama br pas byr je terus minta coklat..

AkmaFaizal said...

wah..sangat best bile papa Kyra layankan je permintaan mama. sangat syiok..

beli kat kilang cadbury,shah alam tu ke? bukan ke derang memang selalu buat jualan?time blajar dolu adela pernah p sekali..hehe

Mama Kyra said...

akma:tk tau plk diaorg tiap2 bln buat sale..cuma cadbury ni dh 2x buat sale kt dpn uma eja..
papa tknk wife dia muncung nti tu yg dia iktkn je..hehe