Wednesday, November 3, 2010

"Show your teeth baby!" Contest 2010


asik join contest je mama ni kn..kali ni mama nk join contest anjuran Harlindahalim.syarat pn mudah je..meh la join kawan2 blogger mama..klik kt sini ye klu nk join..
so ni mama pertaruhkn gmbr ini..taraaaa......

*

*

*

*

*




Nama : Damia Syakira
Umur: 1thn 5bln
Hobi:suka tgk kartun,dengar muzik smbil nari2..
gigi:br nk msk 3btg..

3 comments:

harlinda halim said...

Kyra really look likes her mom..so cute..thnaks for the participation...sy dh update dlm en3 senarai peserta yeh... =)

DiDie RedWan said...

Eja, kak dd nak try jugakla contest ni.. sebab ada banyak koleksi wisya tayang gigi.. so mcm ner eja tgk ok tak akak letak pic ...

jom blogwalking.... :)

DiDie RedWan said...

Eja, kalau ada contest yang best2 intro akak ekk.. contest ibu dan anak ada senyum ada lesung pipit ka? kan? akak nak boringler.. tingin la nak join bloggers ni.. ada masa akak akan blogwalking..