Wednesday, October 27, 2010

planning for kyra's 2nd besday party



uish melampau tul kan mama ni..msh ade 7bln tuk kyra 2thn..ms birthday dia dl mama uat preparation 5bln sblm tu..
mama tk tau nk buat theme ape kali ni..mama igt nk bl tutu tuk kyra..dl nk bl tapi cm rimas sbb kyra tk jln lg ms tu..mama bkenan sgt ngn tutu cm dlm gmbr ni..pink hitam cntik bila dijadikn tema nti..putih pn cntk seumpama sesucinya kyra..




mama tgh bodek2 papa nk buat kt kfc or mcd...tp lebih ke kfc sbb kyra suka mkn kfc kn..cuma klu buat kt luar tk rmi la leh jemput ..bkn tknk buat kt uma tp penat wei..dh la dl mama buat semua..smpi demam pas besday dia dl..papa kata akn dipikirkn tp b4 tu kena cal or tnya kfc bp costing klu buat kt situ so blh la kami budget..

5 comments:

Rusniza Mohd Nor said...

xpe eja,bkn eja sorang yg terlampau.rus pun sama gak...rus da cadang2 nak buat theme princess...aah cantikkan tutu tu tgk bnyk da bdk2 pakai..tp nak cri kat ne tak tau r...doakan smg rus dptla buat kt mesia nex year..mg2 Tuhan murahkan rzeki dpt wat kat sana lak..ada gak mmbr rus dia mmg keja organize party utk kfc

Mama Kyra said...

tulah mcm cntik tutu tu..tp eja igt nk cr tutu wana biru kot..biar len dr len..a'aa eja dh cal kfc dlm 450 tuk 20child n 20 adult..so tuk tetamu lain just kira hg bp yg kita nk la..

Rusniza Mohd Nor said...

oo..eja pnh jumpa ke mn2 kedai jual tutu tu..aa tula kalau wat kat kfc takleh jemput ramai2 la kan..rus pun sok kalau confirm dpt wat kat mesia pun jadila..tmpt tu pikir kmdn la..

cintaKusayangMu said...

comei.....eja..wat kt padang/ tmn permainan pn ok gak...ataupun kt pool bwh umah eja tu...best pe...umah xsepah...upah je cleaner mnta bersihkn kwsn tu lps event tu nnt..mknn, catering je...

Mama Kyra said...

ruz:kt fb ade la jupe..a'aa kn yg pntg dpt blk m'sia..tp rus tkpe buat kt m'sia ke sana ke family dkt2..hehe

mummy qies:penah gak terpikir tp tkt management tk ks buat..lgpn abg kata byk keja gk..nk angkut brg2 suma..tkpe ade 7bln lg..hehe