Sunday, June 13, 2010

tersentap...

mama br je upload gmbr ni smlm kt fb tup2 mama terperasan kt news feed fb mama,slh sorang member fb mama amik gmbr ni dr fb mama..mula2 tk kshla kn..tp komen dia "Napela letak anak dlm kotak ni,hehe"..
mungkin bg uolls mende ni kecil kn tp mama terasa skt sbb dr situ seolah2 mnunjukkn mama sorang mak yg tk baik tuk ank mama..bukan mama sj2 letak kyra dlm kotak..tp ms tu hadiah dia dr abg n sil mama smpi..so dia sibuk2 nk dok dlm tu..layan jelah..sbb mama mmg suka tgk dia aktif yelah ms dmm dl ade time dia terbaring je..
so ptg td mama tunjuk kt papa,papa kata len kali tk pyh upload gmbr kt fb..aduh..mama tau papa tk suka yelah org amik gmbr ank dia snyp..if tag,fb akn antar notification kt mama..huhu..
pasni mama akn bhati2 if nk upload gmbr kt fb..
nape mama tknk gitau member mama tu sbb tkt dia terasa ati..yelah kita fb sbb nk cr kawan2 lama,kawan br kn..hope pasni tkdela kes2 cmni lg..cuma mama tk tau ape motif dia amik gmbr tu then letak kt wall dia..if tag hnya dia n kawan2 mama je blh komen kn..

9 comments:

eazlye said...

rilex lah sis..[mungkin sy ckp senang r kan..at sis yg sentap sape yang tau]

mungkin kwn sis tuh xder niat pon nk buat sis sentap...bg die mungkin tuh gurauan jek..lagik pun belakang ayat tuh ada gelak sikit...

kalo die x gelak or der ayat2 sinis mungkin die marah beby tuh diperlakukan sebegitu...

take it as positif n gurauan....asalkan tak melampau sudah....

Mama Kyra said...

eazlye:maybe org sng ckp itu gurauan..tp bg kami ber2 sedikit sbyk terasa sbb tu gmbr ank kami..lgpn kami tk penah bergurau mcm tu demi mjaga ati org len..lgpn gmbr tu diambil secara senyap2..nk amik blh tp jgnla dijadikn bhn gurauan..as a mother n father sdikit sbyk mesti rs mrh..

Mummy_Sofea said...

sabar ek mama...pasni lebih berhati2 bila ltak pic anak2 kita...dilla paham perasaan eja...

MUMMYAR said...

xper la eja...kalau ai pn sebenarnya hangin gaks...tp rilex ok...bg owg lain hal kecik je...tp kalau bg ai...x boleh la camtuh...kan...?apa pun tu gambar kita....

mummy_ayu said...

sabar ek....

Cik Andam Hazlina @ Wideliabeauty.com said...

sabar la eja.. takde bahan la tu nak update stat.. huhuhuhu

Mama Kyra said...

mumy dila:mmg pasni kena tapis dl la upload gmbr..bab2 ank ni mama mmg sensitif skt

mummyar:tq khay..now dh ok..hope pasni tkde la lg cilok2 gmbr cmni..

mummy ayu:tq ayu..

cik andam:maybe la lina..biakn la..hope pasni eja ok la ngn si dia..

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam kenal :)

klu saya pun terasa hati dgn kytaan member awak tu..dahla ambil gmbr anak kita xbgtahu, pas2 ltk komen mcm tu...since bc cite psl ni saya jd fobia nak upload gmbr my kyra.. :(

Mama Kyra said...

ai syima..kyra juga ye..rmi tul rmi kyra..hehe..tul tu..skrg ni nk upload pn gmbr yg dh ditapis je..mmg terasa ati sgt2 tp sabar jelah menda dh blaku kn..