Thursday, August 1, 2013

Fening ....

sementara tunggu papa balik dari pukul 5 mama menghadap bj2 raya budak2 ni..buang tag2 harga semua tu..nak kira total yg dibelanjakan mmg tak sanggup la kan..blh juling tgk total ..ni baru baju2 kasual blm bj peplum 2lai sorg,kasut sepasang sorg..memang botak la kepala mr papa bak kata kyra..


bila dah dibuang tag selonggok atas katil..si kyra sibuk main kira duit katanya..kalau tag selonggok cmni baju nya harus la lg tinggi longgokan nya..mula la pening nak matchkan baju dgn seluar..mama tkde beli selai pn dress sbb mama lebih sukakan ala2 kasual..lgpn dress ni pakai kejap je dh senteng..sampai main whatsapp tnya my besan yg Mama Natt mana ok,mana sesuai..pastu kejap2 panggil kyra test baju ni dgn seluar itu..smpi si kyra bising "mama ni,kakak penat la" dalam merungut2 tu dia pakai juga n posing kasi mama whatsapp mama natt pic tu..canggih kan sekarang ni walaupn sorg kt malaysia,sorg kt bumi kanggaroo still blh berkongsi pendapat..haha



settle mama asingkan baju2 dari blk kuantan sampaila ke cameron..macam kena cari legging tuk matchkn dgn top kyra..soping lagi la..huhu..

  1. raya pertama pakai kaler merah..
  2. raya ke2 pakai pepel (balik ke sg buluh dah..huhu)
  3. raya ke3 kuning ( pg penang gathering family mr papa)
  4. raya ke4 merah blk sbb diaorg mewajibkn pakai bj kurung, bj melayu..(mama jenis bl selai je bj kurung sbb jarang pki)
  5. raya ke5 ijau (jalan2 ipoh-plan nk bawa main kt tambun)
  6. raya ke6 cream + coklat ( cameron )
  7. raya ke7pink ( trn dr cameron mebi singgah t.intan melawat kubur arwah pil dgn arwah kakak kyra fiyya)
  8. raya ke 8 putih (standby kot2 papa ajak tdo teluk intan so harusla ade bj balik ke sg buluh kan)


2 comments:

Haslinda Sadiken said...

wowww..detailnye perancangan..bagus!!

Adlin Mohamad said...

uiii mak x mampu heheheh semalam beli tshirt berkolar miki selai sorang ngan kasut garfield satu sorang x 3org dah 260 kekekke .. lum yg pi sogo ngan kenanga ari tu ..
kita lum packing lagi eja pening nak pack anak 3 hahahha