Saturday, January 1, 2011

rezeki di tahun 2011

alhamdulillah disebalik org ramai meraikn tahun baru,kami mdapat berita gembira yg dh lama kami nanti2kn dlm sthn ni..alhamdulillah 31/12 mama buat urine test,kuar double line..mula2 mama redha sbb satu line je kuar then terus buang ke tong sampah..ntah mcm mana tergerak ati nk tgk kt tong smph ms msk air nmpk tu line..menjerit mama pggl papa..

so smlm b4 g tgk bunga api kitaorg g jj mama bl lg satu nk confirm kn..bl yg clear blue pnya sbb nk tau bp week kn..pg td smgt bgn sbb nk buat ujikaji kn..so skrg bb br 2,3 mgu..oo mmg sgt2 excited tp dlm ms yg sm mama rs kesian kt tiya..tkt dia tk puas manja2..doakn agar bb inside sihat smpi dia lahir nti..


perubahan tiya
  • sgt2 manja dlm 2,3 mgu ni.ade je kerenah dia
  • bjalan tk bape nak sgt..msti nk berdukung je
  • dlm mgu ni bl tnya sape ni dia ckp dia kakak..

p/s:mama buat urine test sbb nk pki corset sbnrnya..tp alhamdulillah memberikn keputusan yg menggembirakn buat kami sekuarge..Thn 2011 mberikn hadiah yg ckp bermakna..

6 comments:

Azian & Zaini said...

tahniah!!! tp aku due awal la dari ko, maybe hujung april kot...so raya tahun ni insyaallah berempat la

Naz Nur Nhazzla said...

EJA..naz pun sama peknen kedua ni.Masa tu xlmbt pun lg periodnya.Tp buat urine test sbb nak main boling.Dah positif..cancel men boling.Tahniah

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tahniah ija...... bila due?

Mama Kyra said...

yan:aku due 8hb 9..time ry ms tu..ntah smpt rs rendang ke tk...

Mama Kyra said...

naz:tulah sbb nk bercorset bagai alih2 ade gudnews..so corset mama kena perap dl 9bln..

Mama Kyra said...

jue:maybe dlm 8/9..tq ye