Sunday, September 5, 2010

koleksi raya cik kyra..

gila tul mama bl baju kyra..pntg bjalan..bak kata papa..mama ni pantang nmpk..hehe..budget mama 5psg je tuk kyra tp alhamdulillah ade rezeki lebih tuk kyra thn..mama xcited sbb thn ni kyra dh bjalan..
so mama lebihkn tshirt kali ni..sng nk buat tukar2 tp pening kepala mama pikir ry bp nk pki stiap bj ni..lgpn i'allah ry ni papa kata nk cuti lama maybe pas gi lumut nk g bukit merah bw kyra..
pasni mama kena stop bj kyra sbb papa dh mula ckp bj kyra byk dah..bl brg mama plak pasni..tukk papa pn dh settle..tuk wan kyra mama blkn wallet sbb wan nk wallet n tuk atuk mama bl bj..waaa suma dh settle smpt ke mama cr brg2 mama b4 blk kg..















5 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

ambooi byknye baju2 kyra..raya sakan la damia syakira hehehe

pssst sib baik lin tk beli kasut itam tu kalau tk sama ngan kyra hehehe

Mama Kyra said...

tulah lin,mama nk kena stop bl bj dia..kira tuk smpi 6raya la..lgpn nk g jln2 nti..sng nk tukar2..
klu bl leh boria la ngn kyra..eja pn tk reti nk bl kasut dia..kt jj patern lebih kurang je

Rusniza Mohd Nor said...

hehe gmbr 1st tu yg belang2 tu same ngn nina,yg 2nd tu baju gap pun same ngn nina n yg suar minnie tu pun shame ngn nina...tula mmg xleh nk stop bj dorg nih..rus pun tiap kl blk mesia mesti 3,4 kl shopping tuk dia.skl shopping mmg pnh tgn nak bawak..

Mama Kyra said...

sm bj ngn nina ye..nti leh boria ngn kyra..eja suka bl kt butik anakku..tulah eja bc blog ruz smpi dkt 10psg kasut nina..hehe..tkpe taun ni ks diaorg ry sakan kn..thn lepas tk fhm ape pn..lg plak ruz thn ni dpt ry kt malaysia kn..

Rusniza Mohd Nor said...

haha tu r..pantang tgk org updatblog yg cumil2..gatal je tgn ni nk order..itu blm jln betul lagi tu..tgg bsk dh blh lari..alhamdulillah dpt gak blk wlupun ry ke2..nsb baek husabnd baek hati offer kan peluang nih.kehkeh..