Thursday, July 8, 2010

funny vacation contest



cm menarik je contest ni..jupe contest ni pn ms uat blogwalking kt blog kawan2 blogger mama..kbtln mama br je blk holiday kn so harus join contest ni..syarat2 pn mudah je..nk tau klik kt sini ..

so nilah gmbr yg mama pertaruhkn..
*
*
*
*
masa ni kitaorg bercuti kt ipoh..so sj bw kyra p kt lost world tambun..kbtln masa mama nk snap gmbr 2 beranak ni kyra uat muka notty dia...
date:4/7/10 (ahad)
time: 3pm

2 comments:

Diana said...

salam perkenalan...thanx for joining the contest eja...hihihi...cheeky betul kyra ni, kiut sgt!
eja, bleh tolong tambah kat entry tu timing holiday tu?no need in detail, ada month and year dah cukup but nak letak date skali pun ok...hehehe...dah baca entry full vacation tapi just nak cukupkan syarat penyertaan..thankx yer *wink*

Mama Kyra said...

diana:eja dh letak date gmbr ni..